Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Πλεον μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι!!!!!!


Οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι χθες ανακοινωσε ο Ricky Martin στην ιστοσελιδα του οτι ειναι ομοφυλοφιλος.Ολοι μας ειχαμε τεραστια αγωνια κατα ποσο αυτο ειναι αληθεια η οχι και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε ησυχοι!!!!Πλεον ολα αυτα τελειωσαν!!!

Οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι ο χωρος της show biz αποτελειται σε μεγαλο ποσοστο απο ομοφυλοφιλους.Ετσι και σε αυτην την περιπτωση ενος επιτυχημενου τραγουδιστη αποδειχτηκε περιτρανα οτι για να πας μπροστα σε αυτον τον χωρο πρεπει η να εχεις ηδη ομοφυλοφιλικες τασεις η αλλιως να ενδωσεις.

Για αλλη μια φορα ολοι οσοι προσπαθουν να κρατησουν την ομοφυλοφιλια σε αυτους τους χωρους καθως και το να το περασουν ως κατι φυσιολογικο και τροπο ζωης βρηκαν παλι την καταλληλη ευκαιρια.Λες και τον αν ειναι η οχι ο Ricky Martin η ο οποιοσδηποτε Ricky θα αλλαξει την αποψη μας για τον αν καποιος ειναι καλος η οχι τραγουδιστης.

Απορω παρα πολυ με τον κοσμο που αλλαζει την αποψη του για καποιον οταν μαθαινει οτι το ειδωλο του εχει διαφερετικες ερωτικες προτιμησεις απο οτι πιστευε.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails