Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHL ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ! 20/05/2010



Κλειστά πρακτορεία θα βρουν το Σάββατο οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα που θα θελήσουν να ποντάρουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Μπάγερν Μονάχου - Ιντερ Μιλάνο. Την ημέρα αυτή επέλεξαν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ να απεργήσουν, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στις εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται «παράνομα» στην Ελλάδα να στήσουν το δικό τους πάρτι. Το κλείσιμο των πρακτορείων αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων του ΟΠΑΠ, ζητώντας να μην καταργηθεί ο συντελεστής καθαρού κέρδους και να μην επιβληθεί η υποχρέωση τήρησης βιβλίων εσόδων- εξόδων, όπως προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.


Παράλληλα σε μια περίοδο όπου οι ανταγωνιστικές εταιρείες του ΟΠΑΠ αναζητούν τρόπους να νομιμοποιήσουν τα προϊόντα τους, οι πράκτορες διεκδικούν αύξηση στο 80% των διανεμόμενων κερδών και ταυτόχρονη αύξηση της δικής τους προμήθειας από 8% σε 12% και απειλούν να σπάσουν τη σύμβασή με τον ΟΠΑΠ αν ο οργανισμός προχωρήσει στη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών μέσω Διαδικτύου.

Παράλληλα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ απειλούν με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails