Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

HALF-IRONMAN(ASTROMAN) 2012



Για τριτη συνεχομενη χρονια θα πραγματοποιηθει ο αγωνας τριαθλου,ο επονομαζομενος και "ΑΣΤΡΟΜΑΝ",ο οποιος θα διεξαχθει στο Παραλιο Αστρος Αρκαδιας.Ειναι ο μεγαλυτερος αγωνας HALF IM και μια παρα πολυ καλη και δυνατη προπονηση για τον αγωνα IRON MAN που πραγματοποιειται στο εξωτερικο.
   Με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει τις 120, το Άστρομαν 2012, θα είναι ο παλιότερος και πολυπληθέστερος αγώνας απόστασης Half IM στην Ελλάδα. Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για να δηλωθείτε (το όριο είναι στις 200 εγγραφές).Εγγραφές ανοιχτές μέχρι 3 Απριλίου.

Φέτος, το Astroman θα δεχτεί και ομαδικές εγγραφές με την μορφή σκυταλοδρομίας. Οι ομάδες μπορούν να έχουν 2 ή 3 μέλη.

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από τα 64ευρώ για τις ατομικές συμμμετοχές με το βασικό πακέτο, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να ζητήσουν με επιπλέον κόστος, πρόσβαση στο Pasta Party ήκαι απόκτιση της αναμνηστικής μπλούζας του αγώνα.
Όλοι πρέπει να έχουν κατά νου ότι αν προκηρυχθούν εκλογές για το Σ/Κ της 6ης Μαΐου, ο αγώνας θα μεταφερθεί στο αμέσως επόμενο Σ/Κ στις 13 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι το θέμα θα έχει "κλείσει" πριν το τέλος του Μάρτη!

 Η διαδρομη και οι αποστασεις ειναι οι ιδιες οπως και τις προηγουμενες χρονιες.Αυτα μπορειτε να τα δειτε σε προηγουμενη αναρτηση:http://olataneacom.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails