Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ASTROMAN 2010




Οικοδεσπότης μια μεγάλης διοργάνωσης έγινε την Κυριακή 13/6 το Παράλιο Αστρος με τη διεξαγωγή του επίπονου αγώνα τριάθλου Astroman. 1900 m. Κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο που σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία συνθέτουν μια... εφιαλτική διαδρομή για τους μη μυημένους αλλά μια ακόμα πρόκληση για λίγους.Το astroman όπως ονομάστηκε είναι δυσκολότερο από το Ολυμπιακό Τρίαθλο αλλά ευκολότερο από το ironman γι' αυτό και ονομάζεται half-ironman. Tο συγκεκριμένο αγώνισμα που διεξήχθη στο Παράλιο Αστρος έχει τη δεύτερη δυσκολότερη διαδρομή μετά από αυτό της Γερμανία και σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση αλλά και τα μέτρα ασφαλείας άφησε ικανοποιημένους τους διοργανωτές που υποσχέθηκαν να το επαναλάβουν στο μέλλον.Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε σε όλους όσους έλαβαν μέρος σε ένα τόσο δύσκολο και υπεράνθρωπο αγώνα.Στη φωτογραφία είναι ο νικητής δεξιά και ο τρίτος αριστερά.
 Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι νικητής ήταν ο Δημήτρης Κασίμης σε 4 ώρες και 39' λεπτά, δεύτερος ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος σε 4 ώρες και 42' λεπτά, τρίτος ο Μάνος Σκαρός σε 4 ώρες και 59 λεπτά, ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Λουκία Λουκοπούλου σε 5 ώρες και 20 λεπτά.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή από το Παράλιο Αστρος Βαγγέλη Λαμπίρη (φωτό)

που μετά από πολλές συμμετοχές σε μαραθώνιους και υπερμαραθώνιους είχε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα τριάθλου καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει σε 7 ώρες και 1 λεπτό.
 Την απονομή στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γ. Δαλιάνης, ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκατοντάδες θεατές που βρίσκονταν στις καφετέριες κοντά στο τερματισμό αλλά και αρκετοί που έβγαιναν στις αυλές των σπιτιών τους επευφημούσαν και ενθάρρυναν τους διαγωνιζόμενους. 
Όλη την τελική κατάταξη  μπορείτε να την δείτε στη διαφάνεια στην αρχή του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails